Forside | Program | Klubbens historie | Styret | Vedtekter | kjøp / salg | Bli medlem | Kontakt
- Tidl. program år:
Våren 2012
Høsten 2011
Våren 2011
Høsten 2010
Våren 2010
Høsten 2009
Våren 2009
Høsten 2008
Våren 2008
Høsten 2007
Våren 2007
Høsten 2006
Våren 2006
Høsten 2005
Sommer 2005
Våren 2005
Høsten 2004
Sommer 2004
Våren 2004
Høsten 2003
Våren 2003
Sommer 2003
2002 - 2001 - 2000
1999 - 1998 - 1997

- Bilder / Omtale:
Konserter 2012
Konserter 2011
Konserter 2010
Konserter 2009
Konserter 2008
Minnekonsert André Vrolijk 30/8-2008
Release Herrene i haven 29/8-2008
Konserter 2007
Konserter 2006
10-års jub. 2005
Konserter 2005
Konserter 2004
Julearr. 2002
Oseberg Musikkfest
5-års jub. 2000
Sjøormen 1999
Hurumblues 1999
Div. bilder I
Div. bilder II

Forside
 
Konserter 2008 - Foto og tekst: Eivind Henriksen
Klikk på bilde = større bilde
Konsert på Maskinistenes hus 27. desember 2008 Red Hot

Red Hot har fått strålende kritikker. Under konserten hos oss 3. juledag viste de hvorfor. Et fantastisk band med tett og godt komp, en heltent sanger, en fantastisk B3 spiller og gitarister som virkelig kan sitt fag. De satte Maskinsitenes Hus på ende. Et fullstappet lokale hvor dørene måtte stenges tidlig. De ga oss meget gode versjoner av klassikere fra Delbert McClinton, Downchild Bluesband og mange andre. Her fikk vi blues og rock så det rykket i føttene. Deres egne komposisjoner sto ikke tilbake for de gamle mestere! 20 år hele gjengen med talenter i bøttevis. De svingte vannvittig bra og gamle som unge var rett og slett i hundre.
Konsert på Maskinistenes hus 6. desember 2008 Vetrhus Bluesband

Fullt hus og kjempestemning. Vokalisten Helge Tverdal og bandet fikk folk skikkelig med på notene. Han begynte med gule solbriller og sko og i annet sett var det røde sko og røde solbriller. I tillegg til sangen utstrålte denne gjengen en glede, et spillehumør og sving som fylte det lille dansegulvet. Bandet spilte blues og rock så det dirret i huset.

Det tok helt av da Daniel Kambestad tok med seg munnspillet og vandret på bordene uten å velte et eneste glass!
Konsert på Maskinistenes hus 11. november 2008 Matto Molto

Vi fikk en ekstra bonus denne kvelden med Shimmering som support. Et herlig band med talentfulle musikere og en vokalist hvis stemme smøg seg rundt i krokene og trollbandt publikum. Elektronika mikset med gode instrumentalister og en skjønn vokal er en suksessoppskrift.

Matto Molto var mer direkte på instrumentene og ga oss en aldeles herlig kveld med heftig musikk som tente et fullsatt hus. Unge jazzmusikere som ikke var smale i sjangeren laget et show med dyktighet og eleganse som mange eldre kan misunne dem. Vi venter spent på fortsettelsen med dette bandet.
Konsert på Maskinistenes hus 8. november 2008 Booze Brothers

Booze Brothers spilte gammel blues og Rock 'n Roll og de gjorde det godt! En herlig gjeng på et meget godt besatt hus ga oss en forrykende konsert. Dyktige på sine instrumenter og en ekte følelse for sitt godt gjennomførte håndverk var rett og slett en suksessoppskrift.
Konsert på Nøtterøy Kulturhus 18. september 2008 Svage Rose

Lidenskap. Pasjon. Annisette fornekter seg ikke. Hun stormet inn på senen, barbent, i en enkel kjole og tok publikum til seg, umiddelbart. Og vi lot oss ta til fange, ingen tvil om det. Rett på sak og takk for det. Hennes meget oppegående band tok oss med på en reise i melankoliens verden, melodiøse harmonier, gav melodiene nytt innhold underveis, nye proporsjoner og forholde seg til, hodestups inn i rockens rivende riff, og midt oppi det hele, den lille store "piken" med sin særegne stemme som det er ingen over og ingen ved siden av, for å si det sånn.

De to meget dyktige koristene, forøvrig barbente de også for anledningen, samarbeidet overbevisende med Annisettes stemme og skapte fortryllende stemninger.

Det var fantastiske, nesten to timer som ble avsluttet ved at alle ni musikere sto ved siden av hverandre, akkompagnert av kontrabass, klassisk gitar og et trekkspill, nynnende på en enkel melodi som til slutt hele salen nynnet med på. De takket for seg og Annisette spratt lettbent ut av senen, ikke en dag over 19 år. Obs, man røper da ikke en dames alder, man er da, for all del, høflig.

En uforglemmelig aften. (tekst: Skjalg Fiskebøl)
Konsert på Maskinistenes hus 11. oktober 2008 Bluemixx

Et herlig band med stor appell. Gode vokaler og gode instrumentaler ga oss en herlig stemning på huset denne kvelden.

(tekst og foto: Skjalg Fiskebøl)
Konsert på Nøtterøy Kulturhus 16. september 2008 The Lovell Sisters

Vi fikk en ekstra bonus denne kvelden, Silje Hrafa med band åpnet og hun viste seg å være en meget habil sanger. Låtene svingte skikkelig. The Lovell Sisters var energiske, dyktige og fikk salen virkelig med på notene. De utstrålte spilleglede som smittet på alle oss til stede.
Konsert på Naustet Pub, Åsgårdstrand 13. september The Fried Okra Band (DK)

Fried Okra Band viste seg å være et herlig band som virkelig tente publikum på Naustet. Under de mange ekstranumrene fikk vi et "tandemnummer" på gitar og Linda Kvam ble tvunget på scenen. Gutta måpte når hun begynte å synge!!

Vi ønsker oss Fried Okra tilbake. Mississippi blues med skikkelig trøkk og høy stemning.
Konsert på Støperiet 29. august og 30. august 2008

Fredag 29. august
Det var en herlig konsert på Støperiet med releasekonsert for "Herrene i haven drar til sjøs". Mange varme tekster og selvsagt flott fremføring av en knippe dyktige artister. Vi savnet stemmen til André. Avslutningen med "Vise til Tønsberg" med stemmen til André og musikerne som levende komp var sterkt!

Lørdag 30. august
Åpningen var som fredagens avslutning med "Vise til Tønsberg" med stemmen til André og musikerne som levende komp. Det var like sterkt. Så fulgte band hvor André har vært med på rekke og rad. En kjempeinnsats av Terje & co. for å samle gamle kjemper. Med fullt Støperi hadde vi alle en aldeles herlig kveld med en avslutning med "Long Ride Home", André sin siste komposisjon. Da var det mange som gråt. Deretter stilte samtlige på scenen med en avslutning som fortsatt sitter i kroppen.
Konsert på Maskinistenes hus 23. april Heebie Jeebies

Fire ungdommer som ga alt og som allerede har fått flere jobber. De viste stor dyktighet og tente publikum. Med sine talenter vil denne gjengen nå langt.
Konsert på Maskinistenes hus 5. april Beggars Blue fra Danmark

Beggars Blue viste seg å være en knalltøft band med publikumstekke så det holdt! Utrolig dyktige, herlig vokal og et band som virkelig satte huset på ende. Stinn brakke med masse herlige folk som satte pris på dette danske bandet. Mange fikk til og med mosjonert dansefoten. En topp kveld!
Konsert på Maskinistenes hus 8. mars Eagle Ridin' Papas

Eagle Ridin' Papas i flagrende gevanter laget et kjempeshow. Visst er de dyktige på sine instrumenter og synger godt, men her fikk vi anekdoter, vitser og et herlig godt godt humør som smittet over på et heltent publikum. Godt med folk som koste seg. Mange fikk også danset. Kort oppsummert: en herlig kveld!!
Konsert på Maskinistenes hus 20. februar The Bluejays

The Bluejays var et herlig band. De viste imponerende ferdigheter og en modenhet som skulle tilsi adskillige flere år enn knappe 20! Masse ungdommer møtte opp og fikk valuta for pengene. Dette var en tøff konsert med et band vi sikkert hører mer fra.
Konsert på Maskinistenes hus 16. februar Greasy Gravy

En konsert med et tent band som ga alt. Stinn brakke med folk som virkelig satte pris på et topp band. Topp vokal, topp instrumentalister og en utstråling som tente folk. Som en ekstra bonus hadde de med seg to blåsere som også gjorde sine saker meget bra.
Konsert på Maskinistenes hus 26. januar The Feinschmeckers

The Feinschmeckers var et topp band med et herlig driv. God vokal og et komp som sparket gitaristene frem. Stemningen var helt topp og fler ekstranummer måtte til før de fikk gi seg. Herlig å se så mange unge hos oss denne kvelden.
 
TRC benytter Cicero Grafisk AS til trykking.- Linker:
Festivalvettreglene
BluesNews
RootsBooking
Bluessiden.com
NRF
NBU
Bluesportalen
Veierlandfestivalen
Urijazz
Åmål´s Blues Fest, Sverige
Nøtterøy kulturhus
Total scene og bar