Forside | Program | Klubbens historie | Styret | Vedtekter | kjøp / salg | Bli medlem | Kontakt
- Tidl. program år:
Våren 2012
Høsten 2011
Våren 2011
Høsten 2010
Våren 2010
Høsten 2009
Våren 2009
Høsten 2008
Våren 2008
Høsten 2007
Våren 2007
Høsten 2006
Våren 2006
Høsten 2005
Sommer 2005
Våren 2005
Høsten 2004
Sommer 2004
Våren 2004
Høsten 2003
Våren 2003
Sommer 2003
2002 - 2001 - 2000
1999 - 1998 - 1997

- Bilder / Omtale:
Konserter 2012
Konserter 2011
Konserter 2010
Konserter 2009
Konserter 2008
Minnekonsert André Vrolijk 30/8-2008
Release Herrene i haven 29/8-2008
Konserter 2007
Konserter 2006
10-års jub. 2005
Konserter 2005
Konserter 2004
Julearr. 2002
Oseberg Musikkfest
5-års jub. 2000
Sjøormen 1999
Hurumblues 1999
Div. bilder I
Div. bilder II

Forside
 
Klubbens arrangementer våren 2010
Velkommen til Tønsberg Roots Clubs program for våren 2010.
Torsdag
4.februar
kl. 20.00
Ary Morais & Band - Nøtterøy Kulturhus

World Beats turné 2010

Kapp Verde har i musikalsk sammenheng vært mest kjent i Skandinavia for barfotdivaen Césaria Évora, men øya kan skilte med mange nye og fremadstormende unge artister.

Sanger Ary Morais kommer fra idylliske Kapp Verde, men de siste 14 årene har han bodd i det litt kaldere Oslo. Han blander tilgjengelig tradisjonell og moderne musikk på en humoristisk måte, og presenterer stiler som Coladera, Morna, Funana, Batuque og Tabanca. Musikken er engasjerende og følelsesladet.

Møt varm musikk fra Kapp Verde!
Voksne: 180,-
Barn: 50,- Tønsberg Roots Club: 120,- Billetter: 33 40 20 01
Fredag
5.februar
kl. 20.00
Ila Auto - Støperiet

"Det er ingenting og grine for, det skakke værra lett. Jeg har brennevin i bilen min og Creedence på Kassett." Slik begynner Ila Auto sitt tredje album som kom ut 18. januar i år. Nå synger de på norsk.

Det var aldri i tankene til Ila Auto at de skulle være in eller ha god timing. Tvert i mot, de var fem musikere med fortid i rockeband som ikke gadd lenger, men heller ville vie seg til banjo, mandolin og dobro, til honkey-tonk- og bluegrassmusikken som kunne høres på radioen i sørstatene da Elvis var ung. Det tok mye tid og mye lytting på gamle skiver for å finne ut hvordan de skulle spille instrumentene sine, men etter noen måneder var de i gang med å skrive egne låter. Da de spilte inn debutalbumet sitt for flaskepantbudsjett sommeren 2006, hadde de ikke forestilt seg at albumet kunne bli nominert til Spellemannsprisen. Så da "If you keep pickin', it might never heal" gikk hen og vant countryklassen, var det en overveldet og lykkelig gjeng som gikk på scenen og takket seg selv. En uke senere stod de på scenen på ByLarm i Trondheim, som det eneste ukjente demobandet med en Spellemannspris. Året etter ga bandet ut sin andre plate og kalte den "Over the next Hill". Singelen "Little Honey" var inne på Norsktoppen i 20 uker, og lå på førsteplass da NRK bestemte og legge den ned. De hadde vel fått nok. Uansett ble Ila Auto og plata igjen nominert til Spellemannsprisen, men ble slått på målstreken av Ida Jenshus. Nå er altså bandet igjen klar med ny plate, og denne gang på norsk.

Gjennom over 400 konserter har Ila Auto blandet tradisjonsmusikk med egne låter: bluegrass med rock & roll, folk og country, og utviklet seg til et av landets beste og mest selvutleverende liveband. Musikken handler om kjærlighet eller mangel på kjærlighet, om biler og om død og lengsel, men hele tiden med en undertone av glede og faenskap. For ingenting skaper glede og faenskap som banjo og vaskebrett.
Fredag
5.februar
kl. 20.00
Mhoo - Støperiet

Om seg selv sier de:
Vi er countryfolka fra Tønsberg, Sandefjord og Horten. Vi har spilt sammen to år og fikk i Januar med to nye kule folk: Yngvild på kam/kazoo, fiolin og en tredje stemme og Håvard på verdens supreste kontrabass - han er den kuleste og beste. Miriam spiller gitar, trumpet og synger helt vidunerlig. Oda spiller gitar, munnspill og synger. Navnet MOO står for "Miriam Og Oda" helt fra begynnelsen av. Men nå har vi endret det til Mhoo! Vi har nå tretten egenlagde sanger, der av 7 ligger på myspace: www.myspace.com/mhoomusic. Noen spesiell sjanger har vi enda ikke satt oss helt inn i, men det vi elsker å spille country og spansk-pop og blir ofte fortalt at vi spiller folkemusikk. Vi tar det meste "med et smil" og er åpne for nye utfordringer. Vi er inspirert av hverandre, Johnny Cash, Manu Chao, Cornelius Vreesvijk og andre råkkere. Vi går alle fire på musikklinja i Larvik og like're skikkelig! Hver for oss, alle fire, er vi veldig forskjellige. Miriam er den sårbare og triste. Yngvild er den som piffer opp alt og har klokka i huet. Håvard er den som fyller ut, og Oda er den kreative og gærne som drar oss andre med på sprell og bøll.
Fredag
5.mars
kl. 20.00
Reidar Larsen & The Storytellers - Nøtterøy Kulturhus

Denne konserten blir med en blanding av det nye norske materialet og den eldre hitparaden med blant annet "I'm a blues man", "Christina" osv. Reidar Larsen er også en ypperlig historieforteller og innehar trolig Norges største blå kunnskapsbase. Dette deler han raust på fra scenen, og mannen er kjent for lange konserter! I dag snakker vi om 12 egne albumutgivelser, hvorav to registrerte gullplater, medvirkning på en rekke andre utgivelser og ca. 100 konserter årlig gjennom mange år. Og kanskje har det ikke vært mer oppmerksomhet og positiv respons enn akkurat nå... Med på scenen er Arne Skage jr. (gitar), Kyrre Sætran (bass) og Knut Hem (trommer).

Voksne: 290,-
Tønsberg Roots Club: 250,-
Billetter: 33 40 20 01
Torsdag
8.april
kl. 20.00
Chris Thompson - Nøtterøy Kulturhus

(Manfred Mann's Earth band) & Mads Eriksen band

Chris Thompson var vokalist og frontfigur i det legendariske bandet "Manfred Mann's Earth Band". Bandet var på 70-tallet et av verdens største band. På repertoaret står selvfølgelig en rekke Manfred Mann-klassikere. Både "Davy's On The Road Again", "Blinded By The Light", "Mighty Quinn", "For You", "Questions" og "Spirits in the Night". Men han har også funnet rom for en del nye låter. Chris Thompson var mannen som ga stemme til hitsene nevnt over. Men selv om han forlot Manfred Mann's Earth Band etter åtte album i 1978 var ikke hans tid som kirsebærspiser blant rockeliten over.

Thompsons vokal kan høres på plater med Elton John, Ozzy Osbourne, The Doobie Brothers, Tina Turner, Ray Charles og Jefferson Starship. Også som låtskriver har han gjort det stort. Jefferson Starship, Heart, Doobie Brothers, John Farnham og Isaac Hayes har gjort covere av låter skrevet av Chris Thompson. De siste årene har han jobbet en del med Brian May, kjent fra Queen, og Alan Parsons.

Allerede før Mads Eriksen ga ut sin første soloplate i januar 1990, hadde det anerkjente magasinet Guitar Player profilert den norske gitaristen med en panegyrisk omtale. Albumet "Journey" fikk blendende kritikker i samme magasin, og de omtalte supergitaristen som en krysning mellom Eddie Van Halen og Joe Satriani. Mads Eriksen har oppnådd anerkjennelse i store deler av verden for sin virtuositet og for en allsidighet som spenner fra knallhard rock til fløyelsmyk klassisk musikk. I de senere år har han altså konsentrert seg mye om samarbeidet med Chris Thompson. Å oppleve disse musikerne live er en ren åpenbaring.

De øvrige på scenen:
Steinar Krokstad/Zsolt Mescaros (trommer/perc.)
Frank Hovland (bass) og Gunnar Bjelland (synth/tangenter)

Voksne: 340,-
Tønsberg Roots Club: 290,-
Billetter: 33 40 20 01
Fredag
9.april
kl. 20.00
Rakija - Nøtterøy Kulturhus

World Beats turné 2010

Rakija er et balkanband utenom det vanlige. Men det er også navnet på det berømte balkanske brennevinet, laget av druer, plommer eller diverse annen frukt. Begge versjonene av rakija vil varme deg langt inn i sjela, og gi deg en uutholdelig trang til å danse, danse, danse!

Bandet Rakija ble startet i Oslo i 2007 av musikere med aner fra Serbia og Norge. Siden starten har Rakija etablert seg som et populært og særegent liveband. De har inspirert folk til å kaste skjorta på balkanfest, mens tårer er blitt observert på akustiske konserter… Rakija formidler musikk og scenesjarm som appellerer til musikkglade i alle aldre.

Voksne: 180,-
Barn: 50,- Tønsberg Roots Club: 120,-
Billetter: 33 40 20 01
 
TRC benytter Cicero Grafisk AS til trykking.- Linker:
Festivalvettreglene
BluesNews
RootsBooking
Bluessiden.com
NRF
NBU
Bluesportalen
Veierlandfestivalen
Urijazz
Åmål´s Blues Fest, Sverige
Nøtterøy kulturhus
Total scene og bar