Forside | Program | Klubbens historie | Styret | Vedtekter | kjøp / salg | Bli medlem | Kontakt
- Tidl. program år:
Våren 2012
Høsten 2011
Våren 2011
Høsten 2010
Våren 2010
Høsten 2009
Våren 2009
Høsten 2008
Våren 2008
Høsten 2007
Våren 2007
Høsten 2006
Våren 2006
Høsten 2005
Sommer 2005
Våren 2005
Høsten 2004
Sommer 2004
Våren 2004
Høsten 2003
Våren 2003
Sommer 2003
2002 - 2001 - 2000
1999 - 1998 - 1997

- Bilder / Omtale:
Konserter 2012
Konserter 2011
Konserter 2010
Konserter 2009
Konserter 2008
Minnekonsert André Vrolijk 30/8-2008
Release Herrene i haven 29/8-2008
Konserter 2007
Konserter 2006
10-års jub. 2005
Konserter 2005
Konserter 2004
Julearr. 2002
Oseberg Musikkfest
5-års jub. 2000
Sjøormen 1999
Hurumblues 1999
Div. bilder I
Div. bilder II

Forside
 
Konserter 2004 - Foto og tekst: Eivind Henriksen
Klikk på bilde = større bilde
Stor konsert på Royal Oak 3. juledag med Skjalg & Ståle og Greasy Gravy

En stor romjulskveld på Royal Oak med et variert program. Allerede fra kl. 20 begynte folk å strømme på. Skjalg og Ståle skapte stemning med viser og litt blues. De er dyktige og viste at de er vel verdt å høre på og ga kvelden en myk start.

At Greasy Gravy ble Unionsbandet 2003 forstår vi godt. Et meget bra og tett band som skapte den helt store stemningen. Dessverre er dansegulvet litt lite, men det er jo greit å sitte litt også. Fullt med folk og skikkelig trøkk helt til siste slutt. Lotteriet ga også en god inntekt til Kirkens Bymisjon.
Avstressende ettermiddag lørdag 4. desember på Royal Oak med Elin & The Blue Boys

Elin Nesvoll Vangsnes og hennes blå gutter skapte fin stemning på Royal Oak. Befriende deilig med blå svingende toner en lørdag ettermiddag før jul. Handelen fikk vente, og det var det verdt. Julestresset forsvant når de spilte opp og sammen med Elin & The Blue Boys hygget vi oss stort. Med stor stemmeprakt og sin utstråling svingte Elin oss gjennnom ettermiddagen. De er godt samspilte og er vel verdt å høre på.
Tiger City Jukes & The Jukettes på Royal Oak lørdag 13. november

Konserten lørdag 13. november på Royal Oak med Tiger City Jukes & The Jukettes var en ny suksess. De startet sittende som The Eagle Riding' Papas - Knut Eide, Harald Stokke, André Vrolijk og Espen Moen. Selv om vi kanskje hadde forventet hele gjengen og stor fart fra begynnelsen, var dette en flott start. Spiller ingen rolle hva de gjør, proffe og med stort scenetekke får de oppmerksomhet. Så reiste de seg opp, inn kom Thomas Eriksen, Håkon Hansen, Henriette Myhre og Linda Kvam og de var Tiger City Jukes & The Jukettes. Da ble det full fart. Vi fikk også smakebiter på hva Henriette Myhre og Linda Kvam er kapable til og de to mangler ikke stemmeprakt eller innlevelse. Det var full fart til slutt og de måtte gi ekstranummer.
Amund Maarud Band på Royal Oak 15. oktober

Det var stinn brakke på Royal Oak og dørene måtte dessverre stenges. Det var helt enkelt ikke lov å slippe fler inn! 220 mennesker er alt de får lov å slippe inn. Selv langveisfarende helt fra Oslo og Notodden hadde ringt for å bestille billetter.

Norges nye blueskonge skuffet ikke. I et energisk driv holdt han publikum fanget til ut i de små timer. Publikum elsket han og han ga svar. Han ble klappet frem til et ekstranummer hvor han alene viste at også ballader beherskes suverent. Publikum slapp han ikke og hele bandet måtte trå til for flere ekstranummer. En opplaget Amund Maarud viste at han trivdes i Tønsberg og ga alt. Profesjonell til fingerspissene uten å miste den rå kraften og publikumstekket. Med Amund på gitar og lillebror Henrik på trommer håper vi gamle Maarud har fler barn for disse to gutta skal ikke lage pottitløv, det ville vært et stort tap for norsk musikk. Skal undertegnede velge, så skitt i pottitløvet, denne musikken river langt ned i sjela.

Amund Maarud har modnet som artist og låtskriver uten å miste energien og trøkket han er så kjent for. Her var det et tett og samspilt band som virkelig fungerte. Selv om Amund er sjefen, så var denne konserten ingen egotripp. Med imponerende medmusikanter viste Amund at han og bandet virkelig har modnet. Nå burde de snart være klar for større oppgaver.......

Gikk du glipp av konserten? Du kan invitere han hjem i stuen med albumet ”Commotion” som en liten trøst. Vel verdt en femmer på terningen for å legge inn litt slingringsmonn til neste skive. Han har ført 8 av 10 spor i pennen (eller gitaren) selv og viser et stort talent som låtskriver. Anbefales på det sterkeste selv om live musikk er det beste.

Touchstone på Royal Oak 16. oktober

ørdags ettermiddagskonsert med ca. 70 fremmøtte som fikk servert irsk og keltisk musikk i stilsikker innpakning fra bandet Touchstone.

Musikken ble presentert av en ulikt sammensatt gruppe. Gitarer, harpe, fiolin, fløyte, cello og håndtrommer. Sykdom i bandet gjorde at et par vikarer måtte kalles inn. Tross det ble hele konserten en fryd for øret. Lydsjekken ble blandt annet brukt til å øve siden de ikke var helt samspilt, men det var det ingen som merket under konserten. Da fungerte alt. Virkelig en imponerende forstilling. Det ble presentert alt fra irsk pubmusikk til sart solo på harpe og ballader som gjorde inntrykk. Selv om de alle beviste at de er meget dyktige musikere, så imponerte Tobias Soutcott med sine følsomme tolkninger på harpe. Det var et blandet publikum hvor noen hadde ventet irsk pubmusikk og andre som hadde en mer konsertforventning. Forskjeller til tross, alle fikk det de forventet. En gjeng svært dyktige musikere viste at de kunne tilfredsstille alle kategorier lyttere denne lørdags ettermiddag. Touchstone vil vi høre mer!

 
TRC benytter Cicero Grafisk AS til trykking.- Linker:
Festivalvettreglene
BluesNews
RootsBooking
Bluessiden.com
NRF
NBU
Bluesportalen
Veierlandfestivalen
Urijazz
Åmål´s Blues Fest, Sverige
Nøtterøy kulturhus
Total scene og bar