Forside | Program | Klubbens historie | Styret | Vedtekter | kjøp / salg | Bli medlem | Kontakt
- Tidl. program år:
Våren 2012
Høsten 2011
Våren 2011
Høsten 2010
Våren 2010
Høsten 2009
Våren 2009
Høsten 2008
Våren 2008
Høsten 2007
Våren 2007
Høsten 2006
Våren 2006
Høsten 2005
Sommer 2005
Våren 2005
Høsten 2004
Sommer 2004
Våren 2004
Høsten 2003
Våren 2003
Sommer 2003
2002 - 2001 - 2000
1999 - 1998 - 1997

- Bilder / Omtale:
Konserter 2012
Konserter 2011
Konserter 2010
Konserter 2009
Konserter 2008
Minnekonsert André Vrolijk 30/8-2008
Release Herrene i haven 29/8-2008
Konserter 2007
Konserter 2006
10-års jub. 2005
Konserter 2005
Konserter 2004
Julearr. 2002
Oseberg Musikkfest
5-års jub. 2000
Sjøormen 1999
Hurumblues 1999
Div. bilder I
Div. bilder II

Forside
 
Klubbens arrangementer 2002
Program høsten 2002:
Alle konserter er på Royal Oak.
Onsdag 4.09.02 Deborah Coleman (US).
En av de meget talentfulle stjernene på den moderne blueshimmelen. Deborah Coleman er en dyktig sanger og gitarist. Hun har fire utgivelser bak seg på Blind Pig Records. Ikke mindre enn fem ganger er hun nominert til W.C.Handy Award. Hun og bandet setter fyr på publikum med sitt fengslende høyoktan show hvor hennes sanselige stemme og glitrende gitarspill er fremst.
Fredag 18.10.02 Monaco BluesBand (S)
Gjennomgående har bandet en enorm spilleglede, humor og en meget kompetent instrumenthåndtering. I tillegg er det drag i låtene med mye up-tempo, shuffles og bluesrock boogie, hele tiden med ironi og glimt i øyet bak sorte solbriller, hatt og frakk! Listen med artister som Monaco BB har spilt med og som support for er lang: Joe Cocker, Jonny Winter, Stevie Ray Vaughan, Duke Robillard, Champion Jack Dupree, Eddie Harris, Louisiana Red, Ten Years After.
Jenny Bohman: munnspill og vokal, Benny From : bass, vokal, Bjørn Werngren: gitar, vokal, Kjell Gustavsson: trommer
Fredag 22.11.02 Margit Bakkens Bluesorkester(N)
Margit Bakken og hennes Blues Orkester er et fullblods bluesband med massetrøkk og energi, med en røff og upolert stil. I tillegg til et fyrverkeri av ei dame bak mikrofonen er bandet satt sammen av ekte ringrever innen norsk blues og rock. Til tross for sin korte tid "på veien" har de allerede besøkt bl.a. Hell Bluesfestival, Notodden Bluesfestival, Åmål Bluesfestival, Kongsberg Jazzfestival og en rekke bluesklubber i Norgesland. Kombinert med et utvalg av låter fra kanoner som Etta James, Aretha Franklin, Debbie Davis, Susan Tedechi og ikke minst noen av Janis Joplin`s mest kjente hits, leverer bandet ei kraftpakke en sjelden hører maken til.
Margit Bakken: vokal, Bent Bredesen: gitar, Jørn Pedersen: gitar, Roger Willy Aardalen : bass, Jan Sigurd Pettersen: trommer, Espen Fjelde: piano/orgel
Fredag 27.12.02 Tiger City Jukes(N)
Romjulsblues med Tiger City Jukes, bandet som aldri leverer et dårlig show. Kalorier etter juleribbe og andre godsaker forsvinner raskt i løpet av konserten. Glem ski og trim i slaps og kulde, ta trimmen inne med Tiger City Jukes.
Knut Eide: vokal, gitar, munnspill, André Vrolijk: bass, vokal, Harald Stokke: gitar, vokal, Espen Moen: trommer
Program våren 2002:
24.01.02
NB! Torsdag
Minnekonsert for Rock Bottom. Sted: Royal Oak
Vi i Tønsberg Roots Club ønsker å hedre Rock's minne og innviterer dere til minnekonsert. Vi håper så mange som mulig har anledning til å komme denne dagen og støtte opp slik at vi kan sende alle inntekter fra konserten til Rock's etterlatte. Rock Bottom har gitt så mye av seg selv til oss med musikk - glede og humør så jeg håper vi kan få gi en god pengestøtte tilbake til hans etterlatte. Tiger City Jukes har vært så vennlige å stille som hovedband med gjester, gjestene vil bl.a. være Espen Liland, Rune Myhren, Ulf Lauridzen, Skalg Fiskebøl og sist men ikke minst Knut Nordhagen.
Konsertstart ca. 21.00 Rock Bottom 1948-2001 (BluesNews)
Norgesvennen, sangeren, munnspilleren, låtskriveren, entertaineren og humoristen Rock Bottom gikk bort 28. september 2001.

Rock, eller David York som er hans fødenavn, har hatt et helt spesielt forhold til Norge og det norske bluesmiljøet helt siden han besøkte landet for første gang på begynnelsen av 80-tallet. Han hadde utallige venner og kollegaer i Norge som han opprettholdt nær kontakt med, og hele det norske bluesmiljøet vil savne den romslige amerikanerens årlige besøk.
08.02.02 Linda Kvam m/band (N). Sted: Royal Oak.
Årsmøte kl. 17.00.
Årsmøtesaker og valg. Saker som ønskes tatt opp på årsmøte må være styret i hende senest en uke før. Alle medlemmer har stemmerett. VELKOMMEN.
Linda Kvam er en vokalist og låtskriver fra Tønsberg som har spilt i band siden 15-års alderen. De siste 8 årene har hun hatt sitt eget "Linda Kvam Band" som består av Linda selv samt 4 meget rutinerte musikere fra Oslo: Aslak Diesen (trommer), Bjørn Enoksen (bass), Arvid Solvang (gitar) og Dag Selboskar (keyboard). Linda Kvam har de senene årene vært en gjenganger på Smuget i Oslo, og deltok i høst i NRK-programmet "Beat for Beat" hvor hun sang "Me and Bobby McGee" av Janis Joplin. Denne genren representerer i stor grad det Linda står for - inspirert av artister som Bonnie Riatt, Patti Smith etc. Det er denne stilen som er å finne på albumet "Refused" fra 1998. I tillegg til dette albumet har Linda også medvirket på andre album (bl.a. på et av Jan Werner Danielsens album).
07.03.02
NB! Torsdag
Knut Nordhagen (N) Sted: Nøtterøy Kulturhus.
Samarbeid med Nøtterøy Kulturhus
Knut Nordhagen fra Sandefjord har gjennom sine mange år på blues-himmelen etablert seg godt som gitarist, vokalist og låtskriver. På 80-tallet spilte Knut i bandet til norgesvennen Rock Bottom når han var på norges-Turnéer. Senere som ledende gitarist i "Larsen's Last Chance" og Vestfold-baserte "Little Itch" hvor også; Vestfold-duoen André; Vrolijk og Håkon Hansen var medlemmer. De senere år har Nordhagen profilert sitt eget navn sammen med bandet "Blue Pack" som i det siste hovedsakelig har bestått av Jens Haugen (bass) og Per Eriksen (trommer). I denne prosessen har Nordhagen kommet med 3 sterke og kritikerroste CD'er; "Blue Rhythm" (1996), "Noisy Silence" (1998) og "Dynaflow" (2000).
12.04.02 Noise Pollution Band. Sted: Brygga Restaurant
"Noise Pollution" ble nr. 2 under fjorårets Union Blues Cup på Notodden etter "Jumpin' Jerry & The Blue Healers". Bandet kommer fra området rundt Rena i Østerdalen, er relativt ferske, men har en del personligheter som gjør seg bra på scenen. At bandet har en scene-approach som kan minne om "The Fabulous Thunderbirds" gjør ikke bandet mindre attraktivt for publikum.
03.05.02 Suger Ray Norcia, Monster Mike Welch. Sted: Haabet
Sugar Ray Norcia har vært profesjonell musiker siden 1970, hvor han slo seg sammen med gitarist Ronnie Earl. Det var de to som formet bandet Sugar Ray & The Bluetones. I denne perioden backet Ray opp artister som Otis Rush, Joe Turner og sin kanskje største inspirator - Big Walter Horton. Ray har gjennom tiden sunget og spilt munnspill på et utall album av Ronnie Earl, samt at han gjennom 12 sammenhengende år med The Bluetones har utgitt 2 album for selskapet Rounder Records - nemlig: "Knockout" og "Don't Stand In My Way".
I 1991 ble Sugar Ray med i legendariske Roomful Of Blues som han i perioden frem til 1996 spilte over 200 jobber sammen med og han var med å utgi 4 album for bandet, som alle fremsto på Billboard Blues Charts. I 1996 ga Roomful Of Blues ut albumet "Turn It On, Turn It Up" som ble nominert til Grammy samme År. Etter at Sugar Ray gikk solo for godt i 1998, har albumene "Superharps" gitt ham ytterligere forsterket status som en vokalist og munnspiller i verdensklasse. PÅ "Superharps" stiller han sammen med andre munnspill-storheter som: James Cotton, Charlie Musselwhite og Billy Branch.
18.05.02 Doug Jay & The Blue Jays. Sted: Brygga Restaurant
Doug Jay er født i Florida, men har for det meste valfartet scenene på Øst-kysten av USA - nærmere bestemt områdene rundt Washington DC og Virginia. Doug har vært i denne bransjen siden 70-tallet, hvor han var med å danne bandet "The Allstars" og har spilt med mange av de beste i USA og nevner eksempelvis Muddy Waters, BB King, Bobby Bland, Sunnyland Slim og John Hammond. Doug flyttet så til Vest-kysten i begynnelsen av 90-tallet hvor han etter hvert begynte i vanke med William Clarke, James Harman og Rod Piazza som alle gav ham ekstra "ballast" og som i 1993 førte til albumet"Until We Meet Again" hvor kjente musikere
som Alex Schultz (gitar) og "Big" Joe Maher (trommer) var med. I de senere år har Doug bodd i Tyskland hvor han har dannet sitt eget band - "The Blue Jays" som består av Cristoph Reiter (gitar), Mirko Bartolcic (bass), André Werkmeister (trommer) og noen ganger som gjest Chris Rannenberg (piano). Dette "laget" har det siste året resultert i albumet "Get It While It's Hot". Doug Jay har mer energi enn de fleste og er et sant fyrverkeri på scenen.
 
TRC benytter Cicero Grafisk AS til trykking.- Linker:
Festivalvettreglene
BluesNews
RootsBooking
Bluessiden.com
NRF
NBU
Bluesportalen
Veierlandfestivalen
Urijazz
Åmål´s Blues Fest, Sverige
Nøtterøy kulturhus
Total scene og bar