Forside | Program | Klubbens historie | Styret | Vedtekter | kjøp / salg | Bli medlem | Kontakt
- Tidl. program år:
Våren 2012
Høsten 2011
Våren 2011
Høsten 2010
Våren 2010
Høsten 2009
Våren 2009
Høsten 2008
Våren 2008
Høsten 2007
Våren 2007
Høsten 2006
Våren 2006
Høsten 2005
Sommer 2005
Våren 2005
Høsten 2004
Sommer 2004
Våren 2004
Høsten 2003
Våren 2003
Sommer 2003
2002 - 2001 - 2000
1999 - 1998 - 1997

- Bilder / Omtale:
Konserter 2012
Konserter 2011
Konserter 2010
Konserter 2009
Konserter 2008
Minnekonsert André Vrolijk 30/8-2008
Release Herrene i haven 29/8-2008
Konserter 2007
Konserter 2006
10-års jub. 2005
Konserter 2005
Konserter 2004
Julearr. 2002
Oseberg Musikkfest
5-års jub. 2000
Sjøormen 1999
Hurumblues 1999
Div. bilder I
Div. bilder II

Forside
 
Konserter 2006 - Foto og tekst: Eivind Henriksen
Klikk på bilde = større bilde
Konsert på Maskinistenes hus Onsdag 27. desember med Hard Bargain Band

Ungdommene fra Egersund gjorde en kjempejobb. Ikke noe bråk, bare blide og hyggelige mennesker i et fullsatt lokale. At Rune Ellertsen vant gitarkappleiken på Notodden i høst hvor også Vidar Busk ble nedsablet skjønner vi nå. Han viste stor virtuositet på gitaren og imponerte med både covere og eget materiale og dro noen soloer så publikum ble elleville. Meget bra drahjelp hadde han i et heltent band hvor Bendik Tønnesen på bass og Ida Bjerkreim leverte et helstøpt komp. Jan K. Hovland på keyboards leverte også noen solopartier som virkelig satt. Dette var siste konsert som Unions Blues Band og hvilken finale det ble. Fullt trøkk fra første til siste låt!
Konsert på Maskinistenes hus Lørdag 21. oktober med Linda Kvam Kvartett

Fullt hus, så mye folk at vi måtte stenge døren tidlig i annet sett!

Linda og bandet ga oss country, blues og rock i en herlig mix. De var i storslag og deres spilleglede og intensitet smittet over på pulikum som gikk helt av skaftet. Kjempekonsert med fjellstøtt komp av André Vrolijk og Håkon Hansen. Terje Johannessen viste sin virtuositet på gitar og Linda tok ut alt i sin stemmeprakt. Det er ikke lite! Topp band, topp publikum og topp kveld.
Konsert på Maskinistenes hus Torsdag 12. oktober med Bjørnholdt & Landsverk

Bjørnholdt & Landsverk stilte opp med låter fra Neil Young, Crosby, Stills & Nash samt noe James Taylor. Det ble en kjempekonsert av disse lokale heltene som få hadde hørt før. Fullt hus på Maskinistenes Hus og en konsert som ga mersmak. Uten å ha hørt de før ble vi imponert. Store ferdigheter på gitarene, stor vokal fremføring! Disse gutta kaster bort tiden på sivile jobber. Vi vet at det finnes skjulte talenter omkring, men disse to tok pusten fra oss. Vi gleder oss til at de lager låter selv og kommer igjen med kun egenprodusert materiale!
Konsert på Maskinistenes Hus 30. september med Home Groan

Vår første konsert på Maskinistenes Hus ble en suksess! Masse folk også en del unge hadde funnet veien til oss. Med Home Groan i storslag og en Martin Hagfors i kjempehumør måtte dette bare bli bra. Vi fikk smakebiter fra deres nye album og en del gamle sanger. Denne gjengen leverer alltid, så også hos oss. En ekstra dimensjon ble det med Mona Varpe på keyboard og vokal.
Good Time Charlie på Royal Oak 22. april

Konserten med Good Time Charlie ble vårens høydepunkt. Etter 22 år er de fremdeles et stort live band. Et meget godt og tent band ga kjempestemning på Oaken. Det var bra med folk og dansegleden stor. Vi skjønner godt at jobbene står i kø for disse gutta. De viste stor dyktighet på sine instrumenter og samspillet satt som støpt. Arle Hjelmeland synger stort og hele gjengen spredde godt humør i salen. På tampen ble trommeslageren hedret med gaver fra resten av bandet. Dette var nemlig hans siste spillejobb i Good Time Charlie etter mange år bak trommene.
Ulaband på Royal Oak 8. april

8. april var en lørdag med regn og litt småguffent vær, men inne på Royal Oak denne ettermiddagen var det varme så det holdt. Ulaband ga oss en konsert med folkemusikk fra langt varmere strøk. Vi fikk presentert en spennende mix av folkemusikk fra mange kanter av kloden. De fikk frem en meget god stemning hos de fremmøtte og noen ga oss en liten danseoppvisning. Dyktige musikere med et glimt i øyet skapte en god stemning hos de mange som valgte Royal Oak.
Ruth’s Café og Sirka Ragnar på Royal Oak 25. mars

Ruth’s Café er et bra band med gode arrangementer og det ble mye dans utover kvelden. Variasjonen av country, rock og blues ga partystemning på Oaken. Disse gutta viste frem stor virtuositet på sine instrumenter og med sitt gode humør ble dette en bra konsert. SirkaRagnar er et nytt rockeband som skilte seg ut med et spennende og variert lydbilde - film på scenen hadde de også, en spennende gruppe. Selv de ”eldre” i salen viste å sette pris på disse unge talentene.
FolkPort på Royal Oak 11.mars
Fra Østfoldsiden kom FolkPort for å spille på lørdag ettermiddag. De ga oss en herlig innføring i musikk fra de britiske øyer og spesielt god var deres versjon av Lock Lomond. Med to gode sangere, sekkepipe, piano, fløyte og fele i tillegg til tradisjonelle instrumenter ble dette en variert konsert med mange høydepunkter. Selvsagt ble det ekstranummer og da fikk trommeslageren endelig sin etterlengtede solo! Det var bra med folk som viste at de satte pris på dette dyktige bandet.
Konsert på Royal Oak 25. februar med Florrie og Nattergalene

Florrie & Nattergalene stilte sporty opp på meget kort varsel. På vei fra Kristiansand stoppet de i Tønsberg på veien til Oslo. Trombonisten kom litt sent, men hun hadde en jobb i Den Norske Opera på lørdag. Hjem til Oslo, jobb og rett til Timeekspressen som tok henne til Tønsberg. Stor innsats jenter. Vel, Florrie og gjengen er ikke lenger et rent jenteband. Et par gutter hadde de med. De ga oss en herlig R&B og soulkveld. De har noen år på baken, men gjorde jobben som om de var i tjueåra. Torunn er intens og god på vokalen og bandet følger meget tett. De viste seg frem med gode soloer på både bass og gitar. Blåserne sto i sin mørke krok (har litt liten scene!), men hørtes meget godt. Det blir liksom litt feitere med blåserekke. Undertegnede ble veldig imponert og sikret seg deres CD som så mange andre gjorde. Sjekk ut www.florrie.no

Stor honnør også til booking- og kveldsansvarlige som jobbet intenst med å skaffe utstyr og band til kvelden. Petter lydmann kjørte en perfekt lyd hvor vi nesten følte oss inne i de gamle Stax lokalene. Bandet skrøt uhemmet av måten alle disse gjorde jobben på.
Konsert på Royal Oak 27.januar med Blå Resept

Blå Resept ga oss en flott konsert med et meget variert innhold. De startet opp med skikkelig gitarspill før Kate kom på. Den dama har en flott stemmeprakt! Vi fikk gode instrumentaler fra to meget dyktige gitarister som sammen med orgel, bass og trommer viste hva som bor i dette bandet. Når vokalisten kom på ble dette en konsert med stort spenn musikalsk. Bandet oste av godt humør og fikk etterhvert folk ut på dansegulvet. Vi hører gjerne mer av Blå Resept.
 
TRC benytter Cicero Grafisk AS til trykking.- Linker:
Festivalvettreglene
BluesNews
RootsBooking
Bluessiden.com
NRF
NBU
Bluesportalen
Veierlandfestivalen
Urijazz
Åmål´s Blues Fest, Sverige
Nøtterøy kulturhus
Total scene og bar