Forside | Program | Klubbens historie | Styret | Vedtekter | kjøp / salg | Bli medlem | Kontakt
- Tidl. program år:
Våren 2012
Høsten 2011
Våren 2011
Høsten 2010
Våren 2010
Høsten 2009
Våren 2009
Høsten 2008
Våren 2008
Høsten 2007
Våren 2007
Høsten 2006
Våren 2006
Høsten 2005
Sommer 2005
Våren 2005
Høsten 2004
Sommer 2004
Våren 2004
Høsten 2003
Våren 2003
Sommer 2003
2002 - 2001 - 2000
1999 - 1998 - 1997

- Bilder / Omtale:
Konserter 2012
Konserter 2011
Konserter 2010
Konserter 2009
Konserter 2008
Minnekonsert André Vrolijk 30/8-2008
Release Herrene i haven 29/8-2008
Konserter 2007
Konserter 2006
10-års jub. 2005
Konserter 2005
Konserter 2004
Julearr. 2002
Oseberg Musikkfest
5-års jub. 2000
Sjøormen 1999
Hurumblues 1999
Div. bilder I
Div. bilder II

Forside
 
Klubbens arrangementer våren 2012
Velkommen til Tønsberg Roots Clubs program for våren 2012.
Så langt for våren 2012 har vi disse konsertene i samarbeid med Nøtterøy Kulturhus:

2. februar, Turns, kl. 21 på Total
Turns er utvilsomt noe av det mest spennende som har kommet av norsk musikk på lang tid. Turns er hjertebarnet til Anders Tjore, Tønsberggutten som bl.a. er vokalist og låtskriver i Montée. Fem år tok det Tjore å fø barnet Turns, men resultatet er mildt sagt imponerende og annerledes. Turns består av Anders Tjore (Montée), Harald Fagerheim Bugge, Are Reichelt Føreland, Magnus Hængsle (Magus Hængsle), Christian Engfelt (Cato Salsa Experience), Karim Sayed (Big Bang, Salvatore), Marcus Forsgren (The Lionheart Brothers).

1. mars, Deja Vu, kl. 20 på Nøtterøy Kulturhus
En hyllest til Crosby, Stills, Nash & Young. Egil Eldøen, Olav Stedje, Elias Muri og Svein Dag Hauge utgjør bandet som turnerer med musikken til legendariske Crosby, Stills, Nash & Young. Med egne versjoner av låter som "Our House", "Teach Your Children", "Helplessly Hoping" og "Woodstock" blir dette en reise i en viktig epoke av vår egen rockehistorie. Vokalene harmonerer firstemt og det blir klangfullt og vakkert fremført av noen av vår egen pop – og rockehistories fremste eksponenter. Når denne kvartetten kjører i gang er det duket for en reise i musikalsk historie. En akustisk setting med menn som har en stemmeprakt som utfyller hverandre så godt at det gir frysninger når de trår til ved flerstemte partier.

7. mars, Maria Mena, kl. 19 på Nøtterøy Kulturhus
Maria Mena har en sjelden meloditeft som har gitt henne store hitlåter og gjort sanger som "My Lullaby", "Belly Up", "All This Time" og "Just Hold Me" til allemannseie. Den siste tiden har mange søkt trøst i hennes versjon av "Mitt lille land", som hun også avsluttet øyakonserten på lørdag med. Et gripende øyeblikk! I mars kommer hun til Nøtterøy. En av Nordens mest suksessrike artister er tilbake med sitt femte studioalbum, "Viktoria". Norsk-amerikanske Maria Mena (25) har turnert for fulle hus, gjort flere av Europas største festivaler og figurert på hit-listene over størstedelen av kloden siden "Cause and Effect" (2008). Hennes forrige album solgte til gull i Tyskland, Nederland, Sveits og Norge og hun ble også belønnet med Spellemannsprisen for beste kvinnelige artist.

8. mars, Jonas Alaska, kl. 21 på Total
Jonas Alaska (født 1988) fra Åmli i Aust Agder slapp nylig sitt selvtitulerte debutalbum i Norge, til strålende anmeldelser. Jonas er tross sin unge alder en utrolig dyktig tekstforfatter og låtskriver, med et særegent uttrykk og en sterk stemme. Etter radiohiten "In The Backseat", som tronet topp 5 på radiolistene i sommer, har Jonas blitt kjent for den fantastiske låten "October", som han fremførte på Senkveld, og der videoen har blitt en Youtube-favoritt i etterkant. Låtene til Jonas varierer mellom hjerteskjærende viser, ballader med fengslende harmonier og "uptempo" låter med elementer av americana, folk og pop. Alle med et originalt uttrykk, både lyrisk og melodisk. Alaskas lyrikk beveger seg ofte mellom temaer som kjærlighet, politikk og tragedier til de helt enkle tingene i livet som alle kan kjenne seg igjen i. Hele tre Spellemanss nominasjoner i år!

13. mars, Mikael Wiehe, kl. 20. på Nøtterøy Kulturhus
Noen låtskrivere er brennende engasjert i samfunnsdebatten og bruker sitt virke på scenen til å formidle dette. Mikael Wiehe, godt forankret på venstresiden i politikken, har vært Skandinavias mest markante artist i denne sjangeren i fire tiår. Det startet på 70-tallet med Hoola Bandoola Band, hvor Wiehe var drivkraften sammen med sin gode venn Björn Afzelius. Sammen stod de bak flere klassikere, best kjent er kanskje "Mitt hjärtas fågel" og "Som en duva". Og Wiehe er vital som aldri før: Sammen med Ebba Forsberg ga han i 2007 ut den beste samling av Dylan-låter som er oversatt til skandinavisk. Det er i det hele tatt mye Dylan i Wiehe og det er med stolthet og vi ønsker Sveriges største visesanger (vår påstand!) velkommen til oss.

15. mars, Chris Thompson og Mads Eriksen Band, kl. 20. på Nøtterøy Kulturhus
Etter kanonkonserten for halvannet år siden, kommer Chris Thompson og Mads Eriksen Band tilbake til Nøtterøy! Chris Thompson var vokalist og frontfigur i det legendariske bandet Manfred Mann’s Earth Band, som var et av 70-tallets største band. Med seg på denne konserten har han som sist Mads Eriksen. Han har oppnådd anerkjennelse i store deler av verden for sin virtuositet og for en allsidighet som spenner fra knallhard rock til fløyelsmyk klassisk musikk. De øvrige på scenen er også blant kremen av norske musikere: Steinar Krokstad (trommer/perc.), Frank Hovland (bass), og Gunnar Bjelland (synth/tangenter).

17. mars, Jo Nesbø, kl. 20. på Nøtterøy Kulturhus
Dette er mannen som utover å være frontfigur i Di Derre, selger flere bøker en noen annen rundt i verden i disse dager, med tekster og plot som tiltaler filmprodusenter i Norge så vel som i USA. Nå sist var det Martin Scorsese som lot seg begeistre, og nå kan du eller dere oppleve en småpratende Nesbø med fantastiske historier & kjempefine låter. Jo Nesbø serverer historier om skihopp, egne foreldre, den for noen aldeles ukjente Vidar, om det å være en del av et band, erotikk og sex, danseskole og jenter ... fortrinnsvis selvopplevd og nesten helt sant, i kombinasjon med vakre alvorsfylte, men også muntre, sanger. Ola Kvernberg er jo som de fleste vet en fremragende fiolinist, i en konstellasjon som er svært kledelig med bassisten Lars Jones samt Nesbøs egen gitar og sang, synes vi. Kun to konserter i Norge denne våren og Nøtterøy Kulturhus fikk en.

24. mars, The Sound Of Supremes, kl. 20 på Nøtterøy Kulturhus
The Supremes er tidenes mest suksessrike kvinnelige vokalgruppe og lå hele tolv ganger på topp på hitlistene i USA. Deres sjarmerende, fengende og velproduserte popsoulsingler på Motown Records slo også an over hele verden. Gruppas debutalbum og seks første singler slo ikke an, men etter gjennombruddet i 1964 med Where Did Our Love Go oppnådde de raskt en enorm popularitet verden over. Opprinnelig besto gruppa av Diana Ross, Mary Wilson og Florence Ballard. De produserte hit på hit gjennom seksti og syttitallet og hadde mange utskiftninger. Diana Ross valgte å gå sin egen vei i 1967 og Kaaren Ragland var en av de som kom inn etter henne. Gruppa ble til slutt oppløst i 1977.

Lørdag 28. april, Tumbletunes på Big Ben kl. 22. Kun kr. 50 i inngang.

Tumbletunes ble startet Januar 2009 og har spilt på forskjellige Mc Klubber bla. Heavy Horses Mc, Kickers Mc, Rockerne Mc, Horten Mc og div. festivaler. Tumbletunes har etter dette fårtt bra med spilleoppdrag. Musikerne er to medlemmer av Tumbleweeds Mc Eidsfos.

De to medlemmene er: Baller`n og Tom H.Lian. Tredjemann er Robert Hoffstaetter innhentet fra Drammen.

Baller`n: Vokalist,bassist og låtskriver, og spiller også i A Few.
Tidligere band: Brårtagata Blues Band,First Step,++

Robert Hoffstaetter: Ekstrem-gitar/vocal.
Tidligere band: Pagan,Blue Fish,Yellow Pearl++

Tom H.Lian: Trommer.
Tidligere band: Blues Enough,Local Lads,++

Tumbletunes spiller blanding av blues,heavy blues rock med bra trøkk og spilleglede!

Bandet er en power trio som er inspirert av: Jimi Hendrix Experience

Repertoaret består av:Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan,Rolling Stones og div.blues-rock artister+noe egne lårter.
 
TRC benytter Cicero Grafisk AS til trykking.- Linker:
Festivalvettreglene
BluesNews
RootsBooking
Bluessiden.com
NRF
NBU
Bluesportalen
Veierlandfestivalen
Urijazz
Åmål´s Blues Fest, Sverige
Nøtterøy kulturhus
Total scene og bar