Forside | Program | Klubbens historie | Styret | Vedtekter | kjøp / salg | Bli medlem | Kontakt
- Tidl. program år:
Våren 2012
Høsten 2011
Våren 2011
Høsten 2010
Våren 2010
Høsten 2009
Våren 2009
Høsten 2008
Våren 2008
Høsten 2007
Våren 2007
Høsten 2006
Våren 2006
Høsten 2005
Sommer 2005
Våren 2005
Høsten 2004
Sommer 2004
Våren 2004
Høsten 2003
Våren 2003
Sommer 2003
2002 - 2001 - 2000
1999 - 1998 - 1997

- Bilder / Omtale:
Konserter 2012
Konserter 2011
Konserter 2010
Konserter 2009
Konserter 2008
Minnekonsert André Vrolijk 30/8-2008
Release Herrene i haven 29/8-2008
Konserter 2007
Konserter 2006
10-års jub. 2005
Konserter 2005
Konserter 2004
Julearr. 2002
Oseberg Musikkfest
5-års jub. 2000
Sjøormen 1999
Hurumblues 1999
Div. bilder I
Div. bilder II

Forside
 
Klubbens arrangementer høsten 2011
Lørdag 10. september kl. 22 på Big Ben, Backers Blaa.
Backers Blaa er et bluesband fra Horten, i Vestfold. De har et album på samvittigheten, "Damer, dram og drama". Velspilt, gjenkjennelig, men likevel originalt! Med en vestfolding og en vestlending på vokal, blir dialektene viktige signaturer. Tekstene er humoristiske og meningsfylte hverdagsskildringer, fra en voksen manns perspektiv. De blå, klagende, optimistiske, oppgitte og fremtidslengtende tonene, kler Ole Kristian Pettersens tekster, særlig godt. Og tekstene.... Hør de mange ganger! Det er noe nytt hver gang! Jeg tror du vil få deg både en overraskelse og to, og minst 18 gode lattere.
Backers Blaa er: Jan Backer: trommer. Oddvar Stensrud: bass. Ole Kristian Pettersen: gitar, munnspill, perkusjon, vokal. Magne-Arild Hausvik: gitar, vokal.

www.backersblaa.com

Onsdag 14. september kl. 20 på Nøtterøy Kulturhus, Bare Egil band.
Det fenomenale enmansorkesteret Bare Egil Band er først og fremst kjent for sine festlige tekster og sin fengende musikk, ikke minst gjennom burleske klassikere som "Arne går mot døra", "Tagging", "Sko" og Politimester Egil".

www.bareegilband.no

Torsdag 22. september kl. 21 på Total, Montée. Samarbeid med Nøtterøy Kulturhus.

Det progressive popbandet Montée ble startet av Anders Tjore (vokal), Erlend Mokkelbost (gitar) og Maya Vik (bass) i 2006. På tross av vidt forskjellige musikalske bakgrunner som orkestral pop, hardcorepunk og alternativ rock ønsket de å gjøre noe helt nytt under navnet Montée. Glemte popskatter, en stødig discobeat og eklektiske lyder fra andre kontinent ble noen av gjennomgangstemaene i jakten på ny lyd. Montée er idag et uvanlig godt liveband, noe deres dedikerte og stadig voksende tilhengerskare har fått merke.

www.atomicsoul.no/booking/montee

Lørdag 24. september kl. 22 på Total. Vidar Busk & His Bubble Of Trouble
Dette er et nytt og spennende prosjekt som kom på banen i midten av 2010. Bandet er Vidars hyllest til den amerikanske gitar musikken som herjet verden på midten av forrige århundre. Den gang da gitarhelter var utadvendte showmen som baserte musikken sin på Boogie Woogie, Country, Be Bop Swing og Blues. Vidar Busk & His Bubble Of Trouble er en energisk retro miks fremført med Stevie Ray Vaughans fandenivoldskhet. Stil riktig oppdresset i en Stray / Cats / The Paladins inspirert fremtoning. Uansett musikalsk stil, Vidar Busk leverer varene! Med seg har han Ole Evensen på kontrabass og Alexander Pettersen på trommer.

www.vidarbusk.no

Lørdag 29. oktober kl. 22 på Big Ben, Hengsrø´ Smie
Poprock med norske tekster. I en gammel låve tok en vestfoldgutt sine første steg ut i den norskspråklige lyrikkverden, og ettersom sangene ble virkelighet, dukket det opp en fra vestenfor sol og en annen fra østenfor måne for å gi lyd til det hele med sin bass og perkusjon. Siden vandret de over land og og holmeStrand og fikk med seg en flink og vakker ung pike til å hjelpe seg med å vinne kongeriket. Sammen har de vasket og siden endevendt den gamle låven. Hengsrød vil aldri bli det samme igjen. De håper alle å leve lykkelige alle sine dager....
Magnus Nilsen - trommer. Anne Blaasvær - gitar. Jørgen Norheim - bass. Kasper Søyland - vokal og piano.

www.myspace.com/hengsroesmie

Tirsdag 1. november kl. 20 på Nøtterøy Kulturhus, Melissa Horn
I utgangspunktet helt uten medieeksponering, strategier og skriverier vokste Melissa Horns tilhengerskare. Melissa Horn har siden livedebuten komplettert sitt intime og meningsfylte låtmateriale med sjarm og karisma som konsertartist.

Fredag 11. november kl. 21 på Total, Stein Torleif Bjella. Samarbeid med Nøtterøy Kulturhus.
Frontfiguren fra Tolv Volt på egne ben. Med såre og vare tekster på norsk. Stein Torleif Bjella må i øyeblikket være landets beste låtskriver. Han synger på dialekt, bruker det norske språket som ingen annen og gjør tingene enkelt. Bjella er en historieforteller som skaper søt harmoni der man skulle tro det vonde fikk overtaket. En viss optimisme kan dog spores i all melankolien. Bjellas jordnære, personlige og underfundige sanger flyter av gårde med en slik naturlighet at det ikke er til å tro.

www.steintorleifbjella.no

Lørdag 26. november kl. 22 på Big Ben, Harp′n Blues
Harp′n Blues er et nytt band med erfarne musikere.
Werner Blaas, munnspill og vokal
Espen Liland / Kjell Ove Stølan, gitar og vokal
Tom Dysa Stølan, trommer
Helge Lund, bass
Werner opprinnelig fra Belgia, nå bosatt i Drangedal. Har turnert Europa rundt de siste 30 årene med forskjellige bluesband.
Espen ikke ukjent gitarist fra Horten
Kjell Ove gammel "traver" innen bluesmiljøet i Horten og omegn.
Tom "Dysa" bluestrommis fra Horten som også har turnert rundt i Europa med forskjellige bluesband.
Helge; Utflyttet Tønsberg-gutt, bosatt på Ulefoss, som har spillt i forskjellige bluesband de siste 20 årene.
Så dette er ikke akkurat et "boyband"!!

Tirsdag 27. desember, 3. juledag kl. 22 på Big Ben, Knut Eide med venner
Knut Eide gitar og vokal med Espen Liland på gitar og Håkon Hansen på trommer samt Oddvar Stensrud på bass. Et kjempelag som skal lage den rette romjulsstemningen på Big Ben. Ta frem danseskoa og det gode humøret. Her blir det romjulsfest som virkelig skal ta av.
 
TRC benytter Cicero Grafisk AS til trykking.- Linker:
Festivalvettreglene
BluesNews
RootsBooking
Bluessiden.com
NRF
NBU
Bluesportalen
Veierlandfestivalen
Urijazz
Åmål´s Blues Fest, Sverige
Nøtterøy kulturhus
Total scene og bar