Forside | Program | Klubbens historie | Styret | Vedtekter | kjøp / salg | Bli medlem | Kontakt
- Tidl. program år:
Våren 2012
Høsten 2011
Våren 2011
Høsten 2010
Våren 2010
Høsten 2009
Våren 2009
Høsten 2008
Våren 2008
Høsten 2007
Våren 2007
Høsten 2006
Våren 2006
Høsten 2005
Sommer 2005
Våren 2005
Høsten 2004
Sommer 2004
Våren 2004
Høsten 2003
Våren 2003
Sommer 2003
2002 - 2001 - 2000
1999 - 1998 - 1997

- Bilder / Omtale:
Konserter 2012
Konserter 2011
Konserter 2010
Konserter 2009
Konserter 2008
Minnekonsert André Vrolijk 30/8-2008
Release Herrene i haven 29/8-2008
Konserter 2007
Konserter 2006
10-års jub. 2005
Konserter 2005
Konserter 2004
Julearr. 2002
Oseberg Musikkfest
5-års jub. 2000
Sjøormen 1999
Hurumblues 1999
Div. bilder I
Div. bilder II

Forside
 
Konserter 2007 - Foto og tekst: Eivind Henriksen
Klikk på bilde = større bilde
Konsert på Maskinistenes hus 27. desember Bedrock Bluesband

Bedrock Bluesband ga oss en heidundrende konsert 3. juledag. Godt med folk og et band som til fulle beviste at de var verdige tittelen Unions Bluesband. Disse unguttene viste en dyktighet og modenhet mange eldre kan misunne dem. Herlig driv og humor med musikanter som til fulle behersker sin stilart. Denne gjengen ga et trøkk som virkelig satt.
Konsert på Maskinistenes hus 11. desember musikantenes julebord

Det var så fullt at døren måtte stenges og flere kom dessverre ikke inn. Vi fikk en herllig kveld med masse flott musikk av distriktets beste musikere. I tillegg ble Lars Bremnes hedret for sin tid her nede før han igjen satte nesen mot nord. Han avsluttet sin del med en herlig hyllest til Tønsberg.
Konsert på Maskinistenes hus 8. desember Rag 'n Bone

Rag 'n Bone var et samspilt band som ga oss musikk med stor variasjon i repetoaret. Det ble en kveld med hyggelig stemning. Med god vokal og dyktige instrumentalister ble dette en herlig konsert.
Konsert på Maskinistenes hus 17. november Elin & The Blue Boys

Elin & The Blue Boys ga oss en herlig konsert. Masse humør på scenen smittet over på publikum. De er imponerende og viste talent og spilleglede som overgår mange mer etablerte artister. Tett og godt band med en herlig stemme på Elin. Gitarsoloene satt også inn i margen. Dette var blues som virkelig satt. Står de på plakaten, løp og hør!
Konsert på Maskinistenes hus 6. oktober Thorbjørn Risager Blue 7

Maken til trøkk har vi ikke hørt på huset før. Thorbjørn Risager og bandet svingte vannvittig og et fullt hus var med. Thorbjørn fikk til og med publikum til å synge med. Helt rått! Noen fikk tilogmed plass til å danse. Det var nemlig ikke lett å sitte stille til dette bandet.
Konsert på Maskinistenes hus 22. september Katia Cardenal

Vi åpnet sesongen 22. september med en konsert med Katia Cardenal og fikk en herlig kveld med viser fra Nicaragua og noen av Prøysens viser på spansk. Hun er ganske enkelt helt fantastisk og Moses på gitar var virkelig henne verdig. Med sangen og fortellinger klarte hun å trollbinde alle sammen gjennom hele konserten. Maskinistenes Hus var fullsatt, fikk ikke inn fler og alle var helt med fra første stund. En fantastisk konsert!!
Konsert på Maskinistenes hus Lørdag 28. april Bertil Gumbo Cats

Vårsesongen ble avsluttet med Bertil Gumbo Cats. De ga oss en kjempekveld med boogie woogie og herlig musikk. En flott avslutning på vårt konsertprogram. Bertil Jøreng, André Vrolijk, Knut Nordhagen og Håkon Hansen er alle imponerende på sine instrumenter og sammen er dette bare dynamitt!
Konsert på Ungdomshuset på Nøtterøy onsdag 11. april med Krissy Matthews Band og Superpygmé.

Superpygmé viste seg å være et sterkt band med gode individuelle ferdigheter. De hadde humor og dro til med meget golde soloer. Avsluttet med ren blues!

Krissy Matthews er en fantastisk gitarist. Han viste stor modenhet og meget stor teknisk dyktighet. I tillegg med improvisasjoner og soloer som gikk hjem hos det unge publikumet. Han tok helt av utover kvelden og ga oss skikkelig bakoversveis med røff bluesrock.
Konsert på Maskinistenes hus Onsdag 24. mars Jolly Jumper & Big Moe

Jolly Jumper & Big Moe viste hvorfor de er ettertraktet som artister. De er to dyktige artister som spiller og synger godt. Vi fikk en konsert med låter fra gamle mestere og noe eget i skjønn forening. Det hele ble krydret med humor og publikum koste seg godt denne kvelden.
Konsert på Maskinistenes hus Onsdag 7. mars Renessanse Consort

7. mars ga Renessanse Consort en konsert helt uten strøm. Med tidsriktige instrumenter og historier om både instrumenter og komponister ble dette en minnerik kveld med mye spennende musikk. De viste stor dyktighet på instrumentene og hadde gode vokaler i tillegg. Nina Cecilie Grønvoll imponerte med sin stemmeprakt. Til dessert serverte Bjørnholdt & Landsverk en herlig samling sanger av spesielt Neil Young og James Taylor. Noe egenkomponert ble det også. Dette var en kveld med de store variasjoner.
Konsert på Maskinistenes hus Lørdag 17. februar Solid Comfort

Solid Comfort var et band som til fulle fikk folk til å svinge og danse. Et kjempetent band ga alt og fikk respons fra et godt besatt Maskinistenes Hus. Herlig musikk, gode vokalister og instrumentalister er en kombinasjon som Solid Comfort behersker til fulle!

Bluesen svingte og publikum svingte med. Synd kvelden tok slutt....
Konsert på Maskinistenes hus Onsdag 7. februar Martine Biong

Onsdag 7. februar hadde Martine Biong selskap av Hans Graasvold på scenen. Vi fikk en kveld med lun stemning og to artister som holdt det mangfoldige publikum i ånde med velklingende toner og stemningsfull musikk. Svært mange trosset vinterkulden for å høre visesang med en dash country.
Konsert på Maskinistenes hus Lørdag 27. januar med JB & The Delta Jukes

Lørdag 27. januar entret JB & The Delta Jukes scenen. Det ble en herlig kveld med stinn brakke og et kjempeband. To flotte vokalister, dyktige musikere på en haug av merkelige instrumenter ga oss en minnerik kveld. Et herlig band med masse humor og humør. Folk var tent og stemningen sto i taket.
 
TRC benytter Cicero Grafisk AS til trykking.- Linker:
Festivalvettreglene
BluesNews
RootsBooking
Bluessiden.com
NRF
NBU
Bluesportalen
Veierlandfestivalen
Urijazz
Åmål´s Blues Fest, Sverige
Nøtterøy kulturhus
Total scene og bar