Forside | Program | Klubbens historie | Styret | Vedtekter | kjøp / salg | Bli medlem | Kontakt
- Tidl. program år:
Våren 2012
Høsten 2011
Våren 2011
Høsten 2010
Våren 2010
Høsten 2009
Våren 2009
Høsten 2008
Våren 2008
Høsten 2007
Våren 2007
Høsten 2006
Våren 2006
Høsten 2005
Sommer 2005
Våren 2005
Høsten 2004
Sommer 2004
Våren 2004
Høsten 2003
Våren 2003
Sommer 2003
2002 - 2001 - 2000
1999 - 1998 - 1997

- Bilder / Omtale:
Konserter 2012
Konserter 2011
Konserter 2010
Konserter 2009
Konserter 2008
Minnekonsert André Vrolijk 30/8-2008
Release Herrene i haven 29/8-2008
Konserter 2007
Konserter 2006
10-års jub. 2005
Konserter 2005
Konserter 2004
Julearr. 2002
Oseberg Musikkfest
5-års jub. 2000
Sjøormen 1999
Hurumblues 1999
Div. bilder I
Div. bilder II

Forside
 
Konserter 2005 - Foto og tekst: Eivind Henriksen
Klikk på bilde = større bilde
Varpen, 2.juledag

Konserten med Varpen var avslutningen på deres år som Unionsband. Og det ble en skikkelig avslutning, gutta var i storslag og folk danset ribbefettet av så det holdt. Litt røffere toner enn vi er vant med, men stemningen var høy og folk viste at de satte pris på bandet. Bjørn Varpen er meget dyktig på gitaren, noe han viste til fulle. Med et solid og stødig komp ble dette en minneverdig romjulskonsert. Det var godt med folk i alle aldere som hadde funnet veien til Royal Oak denne kvelden. Varpen er et band som tiltrekker seg et variert publikum.

Siste konsert i 2005, mer godt er i vente i 2006...............
Lørdag 19. november var det fullt trøkk med "Bokkereidars Blues Band"

Godt Oaken er solid bygget! Dette var musikk som kunne fått taket til å løfte seg. Intet som kunne klatres på var trygt for blåserne og vokalisten. De var overalt. Masse folk, godt humør og stor stemning er stikkorderne for en fantastisk konsert. Skiva "En time til" er stor, men live må dette bandet være blandt det beste vi har i Norge. Disse gutta er meget dyktige på instrumentene sine, har en vokalist som er intens og alle har et glimt i øyet. Musikk til å bli glad av og med en meget høy partyfaktor. Gikk du glipp av konserten, dra til platesjappa, kjøp "En time til" og du kommer garantert til å gråte over hva du ikke hørte live på Oaken.
Bob Band på Royal Oak lørdag 5.november

Tross regnvær og kinodag hadde en del mennesker funnet veien til Royal Oak lørdag 5. november. De kom ikke forgjeves, et meget godt BobBand ga oss en herlig dose Bob Dylan låter. Personlig synes undertegnede at dette faktisk var bedre enn originalen. Med stor dyktighet på instrumentene, gode vokaler og et godt samspill ble dette en konsert hvor vi fikk en ny dimensjon av Bob Dylans evner som komponist. Visst har han skrevet mye flott musikk og med fremføringen BobBand ga viste disse gutta oss hva Bob Dylan egentlig sto for som låtskriver. En meget hyggelig lørdag ettermiddag på Royal Oak med et lydhørt publikum som satte pris på god musikk.
"A few" på Royal Oak lørdag 22.oktober

A Few" var nok litt ukjent for de fleste av oss, men når de tro til på scenen skapte de den helt store stemningen. De kjørte tre sett og publikum ville ikke slippe dem før klokken var godt over to! Med tre dyktige sangere ble dette en meget variert konsert med en herlig mix av rock, blues og country. Visst er de dyktige og gode musikalske prestasjoner blandet med gode vokaler og masse humor er en oppskrift som fungerer. Med stor scenesjarm i tillegg var dette en rett og slett minnerik konsert. Ut på kvelden ble de forsterket av en av våre faste gjester som fikk låne en gitar og viste stort talent. Herlig! Dansegulvet er ikke stort, men fullt var det mesteparten av tiden. Disse gutta vil vi gjerne høre mer av.
Cante Ista på Royal Oak lørdag 8.oktober

Lørdag ettermiddag 8. oktober hadde vi besøk av "Cante Ista". Duoen består av Jon Asbjørn Bergseng og Lars Reidar Bjerke som er to unge musikere fra Tønsbergdistriktet. Jon Asbjørn Bergseng har vært hos oss tidligere og gjorde en meget imponerende konsert. Begge er også med i "Cassies Crew" som starter sin norgesturné i Stavanger i månedsskiftet oktober/november. Denne gangen hadde de med seg en kamerat på lokk. Disse unge gutta ga oss en konsert med innblikk i deres låtskrivertalent og imponerte med sin vokal. Selv om gitaren til Jon Asbjørn endte opp med bare 5 strenger fullførte de løpet til en meget god karakter. Folk hygget seg og vi regner med at disse gutta blir mye å høre etterhvert. Dette er talenter som bør tas vare på.
Mark Hummel And The Blues Survivors på Royal Oak fredag 23. september

Fredag 23. september åpnet vi høstprogrammet med Mark Hummel And The Blues Survivors. Vi fikk oppleve en spillesugen Mark Hummel som viste hvorfor han regnes som en av de beste innen West Coast genren på bluesmunnspill. Etter drøyt to uker i Norge var han fortsatt opplagt og ga han oss en flott konsert. Ut i annet sett begynte også dansegulvet å fylles opp. Selvsagt ble det ekstranummer, hvor han tok gitaren og lot Rune Myhren hjelpe til på munnspill og vokal. En hyggelig kveld med stor musikk og blide folk.
JT Lauritsen Band på Royal Oak lørdag 23.april

Vårsesongens siste konsert på Royal Oak ble en svingende konsert. Jan Tore Lauritsen og bandet gjorde en god jobb og dansefoten ble mosjonert av mange denne kvelden. Jan Tore beviste igjen at han er en mester både på vokal og trekkspill. Når han i tillegg har med seg Stina Stenerud som utfyller vokalbildet ble dette absolutt hørbart. Vi venter spent på hennes soloprosjekt. Det bør komme! Dette var et samspilt og tett band som leverte en flott mix av rockete og svingende blues ispedd en dash "klinemusikk". Stort! Atle Rakvåg på bass, Arnfinn Tørrisen på gitar og Jon Grimsby på trommer var solide og støttet sjefen fullt ut. Stor og imponerende var også Richard Gjems på munnspill. Vi skjønner godt at han er ettertraktet og skal holde munnspill workshop på Notodden på kommende festival. Han er rett og slett imponerende. Rundt hundre besøkende var kanskje greit når vi vet at Kristelig Folkeparti hadde landsmøte i Tønsberg og bluescruiset med "Peter Wessel" gikk denne helgen. Ikke lett å velge, men de som var på Royal Oak hadde helt klart den beste opplevelsen.
Svingende vestkystblues lørdag 02.april på Royal Oak

Backet av Myhrens Dam svingte Robert Joseph Mischo fra California Royal Oak lørdag kveld.
Som alle store stjerner ventet kveldens stjerne i kulissene mens Myhrens Dam åpnet ballet. Rune Myhren på munnspill og sang tro til med et par svingende låter før R.J.Mischo entret scenen. Støtt kompet av Glenn H. Gran på gitar, Loren Fagen på bass og Anders Damås på trommer fikk publikum en oppvisning i stort og variert munnspill. I tillegg er den godeste Robert Joseph en meget habil sanger. Han tok frem hele sitt repetoar og svingte til med skikkelig trøkk på Oaken. R.J. viste stor variasjon i både spill og tempo. Før bandet tok en pause tok han frem gitaren, inviterte Rune Myhren på scenen og ga en smakebit av en litt roligere men like hørverdig R.J. Mischo. En minneverdig aften for et tent publikum. Mange kjøpte hans CDer og DVD fra festivalen i Luzerne for å gjenoppleve Mischo i heimen. Han skal på en norgesturne og startet i Tønsberg, naturlig nok siden Myhrens Dam har sin base her.
Ettermiddagskonsert lørdag 19.mars kl. 15.00 på Royal Oak

Skjalg & Ståle serverte viser fra gamle stormestere og sørget for en lun og hyggelig stemning. De er to meget dyktige og allsidige musikanter. Skjalg Fiskebøl trakterte gitaren og sang, mens Ståle Amundsen med sin bass sørget for stødig komp gjennom melodiene. Jon Asbjørn Bergseng er en ny, ung trubadur som viste seg frem. Hortensgutten hadde sin første soloopptreden og gjorde en meget god jobb med egenkomponert materiale både på engelsk og norsk, imponerende. Etterhvert fikk han besøk av Torjus Bjørnstad, de er begge fra bandet "Of Dawn", og imponerte salen med gode vokaler og gitarspill. Regner med at vi hører mer fra disse etterhvert.
Home Groan på Royal Oak lørdag 5. mars

Vi skjønner hvorfor mange ønsker at Martin Hagfors skal lage tekster, Thomas Dybdahl og The National Bank er bare en. På konserten på Royal Oak lørdag kveld viste han til fulle at han med rette betegnes som norges skarpeste engelskspråklige penn. Full av vidd og humor hadde han publikum i sin hule hånd fra første låt. Selvsagt handlet det mest om Martin Hagfors. Gutten formelig roper på oppmerksomhet uten å ty til de store fysiske utfoldelsene. Tekstene vitner om en kar som leser nyheter med et våkent blikk og som finner poenger i det meste. Lavmælt og rolig fremfører han både musikken og velartikulerte poenger. Du bare må lytte. Og det gjorde alle på oaken, cirka 80 i tallet. Sammen med dyktige medmusikanter ble det en konsert både for lytting og dansefoten. Home Groan beviste også at de virkelig kan få stedet til å svinge med kjappe rockelåter.

Home Groan er vanskelig å putte i bås, de er rett og slett Home Groan med sitt eget lydbilde. Sikre på seg selv fremførte de låter på rekke og rad som kunne være rock, pop og country. Humoren satt løst og spark ble utdelt både til norske politikere (og lover) og til Bush jr. Hva hadde vel humoren i verden vært uten han. Takk Amerika for at vi fortsatt kan glede oss over en president å mobbe.
Kjempestemning på Royal Oak med Respatexans fredag 11.februar

Åpningen på vårsesongen fikk en knallstart med 4H = Haugen-Hem-Holm-Haugen. Gutta er profesjonelle og skapte den store stemningen på et nesten fullsatt Royal Oak. Vi fikk smakebiter fra begge deres utgivelser og mange benyttet kvelden til å handle platene. Med tre dyktige sangere fikk vi en variert konsert. Alle tilhører kremen på sine instrumenter og Lars Håvard Haugen var spesielt imponerende på sine gitarer. Publikum storkoste seg og bandet måtte trå til med ekstranummer. Et tent band og et mottagelig publikum er en meget god kombinasjon.
 
TRC benytter Cicero Grafisk AS til trykking.- Linker:
Festivalvettreglene
BluesNews
RootsBooking
Bluessiden.com
NRF
NBU
Bluesportalen
Veierlandfestivalen
Urijazz
Åmål´s Blues Fest, Sverige
Nøtterøy kulturhus
Total scene og bar