Forside | Program | Klubbens historie | Styret | Vedtekter | kjøp / salg | Bli medlem | Kontakt
- Tidl. program år:
Våren 2012
Høsten 2011
Våren 2011
Høsten 2010
Våren 2010
Høsten 2009
Våren 2009
Høsten 2008
Våren 2008
Høsten 2007
Våren 2007
Høsten 2006
Våren 2006
Høsten 2005
Sommer 2005
Våren 2005
Høsten 2004
Sommer 2004
Våren 2004
Høsten 2003
Våren 2003
Sommer 2003
2002 - 2001 - 2000
1999 - 1998 - 1997

- Bilder / Omtale:
Konserter 2012
Konserter 2011
Konserter 2010
Konserter 2009
Konserter 2008
Minnekonsert André Vrolijk 30/8-2008
Release Herrene i haven 29/8-2008
Konserter 2007
Konserter 2006
10-års jub. 2005
Konserter 2005
Konserter 2004
Julearr. 2002
Oseberg Musikkfest
5-års jub. 2000
Sjøormen 1999
Hurumblues 1999
Div. bilder I
Div. bilder II

Forside
 
Klubbens arrangementer våren 2004
Velkommen til Tønsberg Roots Club's program for våren 2004. Denne våren vil vi samarbeide
med Nøtterøy Kulturhus om to av konsertene, den ene konserten også i samarbeid med Urijazz.
Det er spennende og utviklende å få samarbeide med slike erfarne arrangører. Gå inn på sidene
til Nøtterøy Kulturhus og Urijazz - les der deres spennende program for våren 2004.
www.notteroy.kulturhus.no og www.urijazz.no
Resten av våren er vi på vårt faste sted Royal Oak (tlf. 333 19102) hvor vi samarbeider om
vår kulturscene med Tønsberg Rock Klubb. Vi trives godt på Royal Oak med en hyggelig og
samarbeidsvillig betjening.
Vi er stolt over å presentere vårprogrammet, som "spenner" over forskjellige musikalske
uttrykk - noe for enhver!
29.01.04
kl. 20.00
Fliflet - Hamre - Reiersrud
Sted: Nøtterøy Kulturhus
(samarbeid med Nøtterøy Kulturhus og Urijazz)
Med trekkspill og trommer har Gabriel Fliflet og Ole Hamre skapt sin egen stil som har begeistret publikum i de forskjelligste miljøer. Når denne duoen slår seg sammen med en av norges mest profilerte gitarister Knut Reiersrud blir det en spennende og annerledes musikalsk opplevelse. I Fliflet/Hamres musikk står lekelyst og innlevelse sentralt, og det meste kan skje: Rå balkantoner slynges ut mellom skakke finske sanger, jødiske tristesser og hardtsvingende festmusikk fra Texas. Publikum trekkes med på værbitt norsk allsang - og Harald Sæverud havner på 9-takts-kalas hos serbiske sigøynere.
Lørdag 07.02.04
kl. 19.30
Tommy Kørberg & The Brewery Blues Brothers (S)
Sted: Nøtterøy Kulturhus (samarbeid med Nøtterøy Kulturhus)
Tomme Kørberg har en enorm musikalsk bredde og et repertoar som spenner over det meste. Mr. Chess har vært med på det meste og alt han gjør er i toppklasse. Sammen med The Brewery Blues Brothers blir det en heftig kveld og et nytt konsept for Tommy Kørberg. De skal på en liten norgesturne og Nøtterøy er et av få utvalgte steder.
Lørdag 21.02.04
kl.22.00
Lynni Treekrem og Henning Kvitnes
Sted: Royal Oak
Forestillingens form bygd over det fine og til tider utrolig morsomme scenesamspillet de har utviklet i de senere årene. Alt ligger til rette for en skikkelig "fest"-aften for de som elsker gode norske tekster. Nært og ømt - morsomt og livsbejande. Du får "Det Beste de har"! Sjansen for at dukker opp noen nye sanger er overhengende! I den akustiske formen som forestillingen har, kommer man også enda tettere innpå disse låtene, og kanskje gir mellomtekstene deg en aha-opplevelse eller to om hvor historiene egentlig kom fra. Med seg på scenen har de multi-talentet Geir Sundstøl på div. strengeinstrumenter. Dette er en av Tønsberg Roots Club sin storsatsning denne våren på Royal Oak
Lørdag 06.03.04
kl.15.00
Lørdag ettermiddagsblues
Ørsnes Maskin og Mandolin
Det er tid for nok en ettermiddag på Royal Oak med et lokalt band. Ørsnes Maskin og Mandolin er et band på 6 medlemmer som spiller rootsmusikk med godt humør. Repetoaret spenner fra irsk musikk til amerikansk folkemusikk. I tillegg til kjente melodier skriver disse gutta en del selv. Dette er et spennende lokalt band du bør få med deg. Er du heldig kan det hende de har sin CD med for salg. Ta barna med og hygg deg etter lørdagshandelen i godt selskap på Royal Oak. Fra venstre mot høyre:
Svein-Erik Lauritzen, Gary Poer, Stein Glørstad, Jan Vogt Knutsen, Bård
Kjølsrud og Erlend Gjerde.
Lørdag 20.03.04
kl.22.00
Erik Bergene Band
Sted: Royal Oak
Eirik Bergene er en ung, fremadstormende musiker. En sterk munnspiller og vokalist som er godt forankret i tradisjonen. Med musikalsk forankring i alt fra lekende Westcoast til Chicagoblues er Eirik Bergene Band blitt spådd å være et band man absolutt bør se opp for i tiden fremover. En samling unge musikere vi garantert vil høre mye mer fra. Erik Bergene er spådd en like lysende karriere på sitt munn- spill som Aamund Maarud er på gitar.
Han har ofte vært å se på scenen på søndagsjammen på Muddy Waters i Oslo og er velkjent i det norske bluesmiljøet tross sin unge alder.
Eirik Bergene Band har nettopp returnert etter 5 dager i Russland. Bandet gjorde en jam-opptreden, fire spillejobber og to radio-intervjuer.

Eirik Bergene(sang/munnspill) tilhører morgendagens store navn på den norske bluesscenen. Inntil julaften år 2000 hadde han aldri rørt et munnspill, men kan etter kun tre år på sitt instrument sanke lovord fra munnspillende storheter som Mark Hummel og RJ Mischo. Sin unge alder til tross, har Bergene opparbeidet seg erfaring, rutine og store musikalske kvaliteter. Som munnspiller fremstår han som et sjeldent talent med forståelse for tone, teknikk og ulike musikalske innfallsvinkler. Bergene har også på rekordtid utviklet en kraftfull og god vokal. Kikkan Haraldset (gitar) er 34 år og en ekte Hallingdøl. -Likevel må han kunne sies å være et forholdsvis nytt ansikt i norsk bluessammenheng. Dette henger sammen med at han tilbrakte 11 år i Danmark før han i 2002 vendte hjem til Nesbyen. Tiden i Danmark benyttet han svært godt blant annet ved å spille gitar i "Lightning Moe & his Peace Disturbers". Han engasjerte seg også sterkt i bluesforeningen i Silkeborg, hvor han i dag er æresmedlem. Som gitarist i Eirik Bergene Band fremstår han som en fjellstø og erfaren musiker. Med et "attack" og en tone mange gitarister kun kan drømme om, vil Kikkan Haraldset fortsette å forføre publikum med sitt smakfulle gitarspill. Bill Troiani på bass og Alexander Pettersen på trommer, er begge ettertraktede musikere i Oslos bluesmiljø. De har såvel sammen som hver for seg backet en lang rekke både norske og utenlandske artister. Bill Sims, Tom Russel, Amund Maarud, Vidar Busk og Rock Bottom er bare noen.
Torsdag 29.04.04
kl.21.30
James Harman (USA)
m/ Nande & The Big Difference (DK)
Sted: Royal Oak

James Harman er en av de ledende hvite munnspillerne idag og tilhører kremen av musikere fra vestkysten. Han har samarbeidet med det beste av musikere og hans show er i tillegg til stor musikk både morsomme og underholdende. Han er i tillegg en fremragende låtskriver og historieforteller. Allerede som 16 åring dannet han sitt første band. Dette er en meget erfaren bluesmusiker som gjester oss denne torsdagen. Som backingband har han det solide danske bandet Nande & The Big Difference. Dette blir et "must" for blueselskere.
Garantert fascinerende! Les også på:
www.rootsbooking.com
http://www.nande.dk
 
TRC benytter Cicero Grafisk AS til trykking.- Linker:
Festivalvettreglene
BluesNews
RootsBooking
Bluessiden.com
NRF
NBU
Bluesportalen
Veierlandfestivalen
Urijazz
Åmål´s Blues Fest, Sverige
Nøtterøy kulturhus
Total scene og bar